voor de realisatie en het onderhoud van uw tuin!

ONS BEDRIJF

Afgelopen voorjaar 2020 zijn we begonnen met de start en opbouw van het bedrijf, Bontenbal hoveniers. Daar wij ons eerder al voorbereid hebben hierop. Wij zijn trotse ouders van twee meiden. En woonachtig in Purmerend. 

Het bedrijf is een eenmanszaak, Alex Bontenbal eigenaar, zijn vrouw Silvia Bontenbal helpt bij de boekhouding, Contact met de klanten, leveranciers en plant afspraken in. 

Dit is een gouden formule voor succes gebleken, want we zijn het afgelopen jaar gegroeid als kool!

Als creatieve hovenier doen we dat met gevoel voor vorm, en dat is belangrijk. Het gaat om de vertaling van de krachtige ontwerpen (de ontwerpen zijn gemaakt door Alex) in een sprekende tuin. We denken altijd vanuit de ontwerpfilosofie. Om een mooie tuin te realiseren naar wens van de klant. 

De aanleg voeren we compleet uit. Van grondwerk en materiaal afvoer, beplanting en bestrating. her bestrating, Tuinverlichting, blokhutten, erfafscheidingen, pergola’s, tuinmuren, beregeningsinstallaties, jacuzzi’s, exclusieve elementen. Wij dragen zorg voor de bouw en afvoer.

Want van welke stijl u ook houdt, het zijn de details die het verschil maken. Samen met de klant kijken wij hoe de wensen van de klanten het mooiste tot ze recht komen. Sluit onze visie aan op uw wensen? Bespreek uw project met ons!
TEAM BONTENBAL

Alex Bontenbal eigenaar. Silvia Bontenbal boekhouding. Ook huren wij collega hoveniers in en werken wij samen met diverse bedrijven om tuinen te realiseren. 

Sinds Maart is Rico ons team komen versterken. Rico is instromer in het hoveniers vak, en heeft heel veel zin om verder het vak onder de knie te krijgen. Gemotiveerd gaat Rico aan het werk! u zult hem dus ook tegen komen als uw tuin wordt opgeknapt!


Ook zijn wij een erkend leerbedrijf.  


Bij ons bent u verzekerd van originele, aantrekkelijke producten en een uitstekende dienstverlening! Het is onze missie om elke klant een mooie tuin te leveren, en zo nodig iets geheel nieuws te bedenken. Van ontwerp tot aanleg tot onderhoud. 

 

 

Onze klanten blijven ons trouw, Omdat ze weten dat wij altijd een stapje extra doen.