Onze diensten

Bij Bontenbal Hoveniers bent u aan het juiste adres voor professionele hoveniersdiensten. Ons team van ervaren hoveniers staat klaar om u te helpen bij het ontwerpen en aanleggen van uw droomtuin. Of het nu gaat om een kleine stadstuin of een uitgebreid landelijk terrein, wij bieden oplossingen op maat die voldoen aan uw wensen en budget. Bovendien bieden wij ook onderhoudsdiensten aan, zodat uw tuin er altijd verzorgd en gezond uitziet. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vrijblijvend advies.

Tuinaanleg

Tuinaanleg is het proces van het ontwerpen en aanleggen van een tuin. Dit kan variëren van het aanplanten van bloemen en planten tot het aanleggen van bestrating en het installeren van tuinmeubilair. Bontenbal Hoveniers kan u helpen bij het ontwerpen en aanleggen van uw droomtuin, zodat u kunt genieten van een tuin die bij uw wensen en stijl past. Bovendien bieden wij ook onderhoudsdiensten aan, zodat uw tuin er altijd verzorgd en gezond uitziet. Neem gerust contact op met Bontenbal Hoveniers voor meer informatie en advies.

Renovatie

Met tuinrenovatie kun je jouw tuin opnieuw laten stralen en weer in topconditie brengen. Of je nu wilt werken aan de verharding, het aanleggen van borders en bloemenperken, of het plaatsen van een nieuwe tuinhuis of veranda – met tuinrenovatie zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat je inspireren door onze prachtige voorbeeldtuinen en neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen. Wij van Bontenbal Hoveniers staan klaar om jou te helpen bij het realiseren van jouw droomtuin.

Onderhoud

Het onderhouden van een tuin is belangrijk om ervoor te zorgen dat je tuin er mooi en gezond uitziet. Door regelmatig te wieden, te bemesten en te snoeien kun je ervoor zorgen dat je planten en bloemen goed blijven groeien en bloeien. Het is ook belangrijk om je tuin te beschermen tegen ongedierte en ziektes. Door gebruik te maken van natuurlijke producten en goede tuintechnieken kun je op een milieuvriendelijke manier je tuin onderhouden. Bij ons kun je terecht voor advies en professionele ondersteuning bij het onderhouden van jouw tuin.

Boomverzorging

Boomverzorging is belangrijk om uw bomen gezond en sterk te houden. Onze professionele team biedt verschillende diensten, zoals het snoeien en trimmen van takken om de groei van uw bomen te bevorderen en potentiële gevaren te voorkomen. We kunnen ook zieke bomen behandelen om te voorkomen dat ze afsterven. Laat ons uw bomen onderhouden om ervoor te zorgen dat ze een mooie en gezonde toevoeging blijven aan uw tuin.

Ontwerp

Tuinontwerp is de kunst van het creëren van een esthetisch aantrekkelijke en functionele tuin. Bontenbal Hoveniers werkt met u samen om een tuin te creëren die aan uw specifieke wensen en behoeften voldoet. Of u nu een kleine stadstuin of een landelijke tuin wenst, wij kunnen helpen bij het ontwerpen van een tuin die u zal laten genieten. Laat ons uw droomtuin tot leven brengen met onze ervaren tuinontwerp diensten. Bent u benieuwd wat Bontenbal Hoveniers voor uw tuin kan betekenen? Neem dan contact met ons op. 

Als u op zoek bent naar een professioneel hoveniersbedrijf, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team van ervaren hoveniers biedt een breed scala aan diensten, zoals tuinontwerp, grondwerk, aanleg van bestrating en beplanting. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat we hun specifieke wensen en behoeften kunnen vervullen. Laat ons u helpen bij het creëren van de tuin van uw dromen. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.